07 mars 2012

Not the same

There is a major difference in what I consider " clean room " and what my sons consider a "clean room"

mina söner och jag har bevisligen mycket delade meningar i ämnet "vad är ett städat rum"

4 kommentarer:

Anne sa...

Tror inte att det bara är dina söner och du som har olika referensramar vad som gäller ett städat rum. Tror det ingår lite i den manliga genen. Jag bad maken skura av handfatet här om dagen, ja, jag måste ju be hon om det dessutom. nåväl, han gör ju det och jag tänker väl inte mera på det...förens jag går in på toan. Handfatet är tvättat..!!! men i min värld så ingår kranen och undersidan på handfatet också i ett handfat. Jag frågar hur han tänkte när bara hälften blev tvättat. "aa, jag tänkte på det och jag ska göra det sen..." Behöver jag säga att jag gjorde det själv..=)


Tack för "tipset" angående axeln. Jag ska ta med mig det.

Anne

Saltistjejen sa...

Hahahaaa! Du jag känner igen det där. MEN från "andra sidan", alltså jag själv hade alltid en mycket annorlunda syn på när mitt rum var städat jämfört med vad min mamma hade. Jag hävdar dock fortfarande att jag hade helt rätt och att min mamma är en pedant vad gäller städning! Inget illa eller negativt med det. Alls. På många vis beundrar jag de som kan hålla sådan ordning som hon kan. :-) Men jag tycker även som vuxen att mitt gamla rum i barndomshemmet var helt ok städat hahaha!!!! :-)

Vill också tacka dig för dina så fina och gulliga kommentarer hos mig! Jag blir så glad och så rörd! :-)
Kram!

RackarTuss sa...

Tror du att du är ensam om det ;)

Kram!

Anonym sa...

Oj vad tiden går. Tycker att det är bara sådär 30 år sen jag var i samma situationen. Gånger 3. Och jag har fortfarande inga lösningar på problematiken!